Ideointia syksyyn ja keväälle 2016

(30.6.2015 )
Ennenkuin jätetään jäähyväiset kesäkuulle ja aloitetaan suomalaisten suosituin lomakuukausi, heinäkuu, on hyvä jättää muhimaan muutamia ideoita syksyn ja ensi kevään matkoille. Kun kesäillat viilenevät onkin yht'äkkiä aika päättää mitä ensi kevään retkiohjelma pitää sisällään. Ja pikkujoulutkin pukkaa päälle. Ja syyspäivien vietto. Ja kevätpäivien. Ei hätää, apu on jo matkalla!

Ohjattua kokkausta yhdessä
Ihastuttavassa Krapihovin pihapiirissä ohjelmakeittiö Hellassa pieni ryhmä valmistaa ammattikokin opein sovitun menun, joka nautitaan soveltuvien juomien kera yhdessä. Iltaa voi jatkaa savusaunalla Tuusulanjärven rannassa. Hotelli Krapiin voi ryhmä jäädä yöksi, mutta Hausjärven Liikenteen bussi kuljettaa juhlijat myös yöksi kotiin.

Kokkikoulu onnistuu myös mm Hämeenlinnassa Katisten kartanon Kruununmyllyllä

Ruokaa sielulle ja vatsalle ennen isoa Joulua
Perinteisin tapa viettää iltaa on syödä hyvin ja käydä katsomassa musiikki/stand up/teatteri tms esitystä.
Katisten kartano, Inkalan kartano, Aulangon Kievari ja Turengin asema tarjoavat vatsantäytettä herkkusuille. Suosittelemme! Ohjelmaksi sopii Hämeenlinnassa stand up show (mm Sami Hedberg 20.11. , Pikku Tuhma Stand Up Show 27.11.), teatteri (musiikkikomedia Kalle Aaltonen ) tai konsertti (18.11. Irina Björklund, 23.11. Pave Maijanen). Erilaisen pikkujoulun voi kokea Wetterhoffin talossa askartelemalla korupajassa ja nauttimalla pikkujouluherkut blinibuffetista Cafe Hoffissa.

Haluatko puhaltaa itse koristepallon lasista? Tämänkin ohjelman voimme ryhmällenne järjestää Hämeenlinnassa!

Riihimäellä nauraa saa mm Possujuhlia (Riihimäen teatteri) seuraten tai Teatteriravintola Koomikossa. Vierailut lasistudioissa ja lasimuseossa voidaan päättää nauttimalla tarjoiluista Lasimuseon ravintolassa.

Rakennetaan juuri teidän yhdistykselle/yritykselle/porukalle sopiva paketti.

Kevätretki Pärnuun ja Kihnun saarelle
Retken voi tehdä kahdessakin päivässä, mutta kolmessa päivässä ehtii laittaa kuntoon niin kynnet, lihaksiston kuin hiuksetkin päreitään polttamatta. Kylpylähotellista kannattaa hoidot varata jo hyvissä ajoin taatakseen itselleen halutut palvelut. Valittuna päivänä tehdään retki lautalla Kihnun saarelle.  Saaren kultturiympäristö on  listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Hyvä ruoka tietenkin kuuluu matkaohjelmaan ja tarvittaessa  myös ostokset Tallinnassa.

Linnaeuksen puutarha ja museo luomavat Uppsalassa
Päivä Tukholmassa risteily saa ihan uuden merkityksen kun ryhmä matkaa bussilla n 70 km Tukholmasta pohjoiseen tutustumaan Uppsalaan ja Linnaeuksen puistoihin sekä museoon. Suomea puhuva opas hyppää bussiin Tulholmasta eikä päivän retkestä mene hetkeäkään hukkaan. Jos aikaa on enemmän, kannattaa toki yöpyä yksi yö Uppsalassa, mutta yhdessäkin päivässä ehtii nähdä ja kokea paljon!

Lisää ideoita saat ottamalla yhteyttä toimistoomme!
Leena Tervakorpi p. 040 450 1962 tai myynti@hausjarvenliikenne.fi

<< Takaisin

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tai tehdä suoraan tilauksen täältä >>

Voit myös lähettää tarjouspyyntösi osoitteeseen: myynti@lin-car.fi  
Lin-Car Oy                                                           Puh. +358 100 84600
Hanneberg Tours                                               myynti@lin-car.fi
Jokiniementie 12                                                www.lin-car.fi
FIN - 12700 Loppi                                               www.hannebergtours.fi