Matka Pietariin

Matka Pietariin

Pietarissa et voi välttyä elämyksiltä tai uusilta kokemuksilta.Yli 300-vuotias kaupunki on perustajansa Pietari Suuren näköinen: kiehtova ja suureellinen. Se on kuin suuri ulkoilmamuseo, joka samalla sykkii nykyaikaa: huippumuotia, musiikkia, teatteria ja makuelämyksiä.
Pietari on kiistatta yksi Euroopan kauneimmista ja kiehtovimmista kaupungeista lukuisine kanavineen, siltoineen ja puistoineen. Katukuvaa värittävät ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja upeat palatsit. Kaupungista löydät arvokkaita taideaarteita sekä kiehtovia tarinoita Venäjän ja koko Euroopan historiasta. Kulttuurin nälkäisille sadat teatterit, konsertit ja arvostetun Mariinskin ooppera- ja balettiesitykset tarjoavat upeita elämyksiä. Historiasta kiinnostuneiden matkan kruunaa piipahdus uusrikkaiden suosimaan Pushkinin palatsikaupunkiin tai Pietarhoviin. Monipuolisuudessaan Pietari on yksi Euroopan parhaimmista kaupunkilomakohteista. Sieltä jokainen löytää itselleen jotain. Yhä uudelleen ja uudelleen.
Osittain Talvipalatsin sisällä sijaitseva Eremitaasi on maailman upeimpia museoita, ja on laskettu että nähdäkseen jokaisen museon taideteoksen ja esineen on käveltävä 22 kilometriä ja mikäli jokaista taideteosta katselee yhden minuutin, kuluu siihen miltei 15 vuotta. Museosta löytyy muutakin kuin taidetta, ja sen sen suojissa on kaikenlaista egyptiläisistä muumioista antiikin ajan kultaesineisiin ja 1900-luvun huipputaiteeseen.
Pietarhovi (tsaarien kesäpalatsi) on ehkä kuuluisin tsaarin aikainen rakennuskokonaisuus Pietarissa. Pietarhoviin on noin 30 kilometrin matka Pietarista ja alue sijaitsee Suomen lahden rannalla. Alue oli Pietari Suuren vastaveto Versailesin kauneudelle. Alueella on upeita palatseja, paviljonkeja sekä suuria ja kauniita puistoalueita (lukuisia suihku/vesilähteitä, kanaaleja ja kukkakoristeita). Alueella on myös kirkkorakennuksia ja museotiloja. Aluetta kutsuttiin vuosina 1944-1990 Petrodrovets nimellä.
Alueen keskeisin rakennus on suurpalatsi (Pietari Suuren palatsi), joka rakennettiin vuosina 1714-1725 ja nykyiseen kokoonsa se laajennettiin 1700-luvun loppupuolella. Useat palatsin huoneet vaurioituivat pahoin toisen maailmansodan pyörteissä, mutta palatsi on entisöity entiseen kauneuteensa. Palatsi on täynnä toinen toistaan upeampia huoneita ja saleja erilaisilla teemoilla (mm. kreikkalaista mytologiaa); tilat ovat luonnollisesti myös täynnä hämmästyttäviä koriste-esineitä.
Loistetta ja suihkulähteitä alueella riittää; alemmassa puistossa on yksistään noin 150 suihkulähdettä tai vastaavaa. Lukuisat suihkulähteet ja porrasmaiset, kullatuin pronssipatsain reunustetut vesiputoukset luovat unohtumattoman elämyksen. Alueessa riittää katseltavaa useammallekin reissulle. Jo pelkästään lukuisat suihkulähteet tekevät vaikutuksen ja jokaisella niistä on oma tarinansa; esimerkiksi kuuluisaa Samson, joka taistelee leijonan kanssa.

Matkaohjelma:
1. päivä
klo _._ Lähtö Riihimäeltä
klo 14.00 Saapuminen Pietariin ja majoittuminen hotelli Pribaltiskayaan
klo 15.30-18.30 Opastettu kaupunkikiertoajelu Pietarissa
ilallinen hotellilla

2. päivä
Aamiainen hotellilla
Aamupäivällä Eremitaasi, opastettu kierros , lounas
Iltapäivällä Pietarhovi
Illallinen hotellilla

3. päivä
Aamiainen hotellilla
klo 11.00 huoneiden luovutus ja lähtö kotimatkalle
Paluumatkalla mahdollisuus ruokailu/ostostauko Viipurissa
klo _._ Saapuminen Riihimäelle
………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hintoihin sisältyy:
Kuljetukset tilausajobussilla, majoitus hotelli Pribaltiskayassa kahden hengen huoneessa, rekisteröintimaksu, aamiainen hotellissa, sisäänpääsymaksu Eremitaasiin, kaupunkikiertoajelu, käynti Pietarhovissa sis. Linnanpuisto ja Palatsi, venäläinen matkanjohtaja alkaen ja päättyen Viipuri, ryhmäviisumi, 2 x illallinen , 1x lounas.
Bussimatkalla näet ja koet enemmän, bussi käytössä koko matkan ajan

Tarjouspyyntö

Voit pyytää meiltä tarjouksen tai tehdä suoraan tilauksen täältä >>

Voit myös lähettää tarjouspyyntösi osoitteeseen: myynti@lin-car.fi  
Lin-Car Oy                                                           Puh. +358 100 84600
Hanneberg Tours                                               myynti@lin-car.fi
Jokiniementie 12                                                www.lin-car.fi
FIN - 12700 Loppi                                               www.hannebergtours.fi